Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 49227
Henger Nyíregyháza FC
5-2-2-1 nyiregy1 Tactiek Henger
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71.5 gemiddelde waardering 70.9
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bosch controleert de bal met de borst. Veskioja rent richting de bal. Niemancewicz is nu in balbezit. Veskioja onderschept slim de pass. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Trošt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru met een sublieme pass. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov geeft een hoge lob. Dubiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bustillos passt de bal zonder na te denken. Łojek rent richting de bal. Łojek geeft een lange en hoge pass. Veskioja springt en kopt de bal. Trošt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Nyíregyháza FC 0:1

18e minuut.
Łojek rent richting de bal. Łojek passt de bal zonder na te denken. Veskioja rent richting de bal. Veskioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Nyíregyháza FC 0:2

23e minuut.
Kordík is nu in balbezit. Kordík passt de bal zonder na te denken. Kinkladze is nu in balbezit. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Niemancewicz met de inworp. Bustillos speelt de bal door. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek geeft een lange en hoge pass. Veskioja maakt een snoekduik en kopt de bal. Trošt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Estatzu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosch de bal. Veskioja onderschept slim de pass. Veskioja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Nyíregyháza FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 42%, Nyíregyháza FC 58%.
Henger - Nyíregyháza FC 0:3

51e minuut.
Şükürov passt de bal in één keer door. Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos passt de bal met de wreef. Łojek heeft problemen om de bal te vangen. Łojek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bustillos passt de bal met de wreef. Łojek is nu in balbezit. Łojek speelt de bal door. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja schiet op doel. Trošt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Şükürov passt de bal zonder na te denken. Kordík rent richting de bal. Kordík probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Niemancewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bustillos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillos passt de bal zonder na te denken. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Şükürov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McGeady de bal. Dubiński rent richting de bal. Dubiński draait met de bal, schiet en ... Maze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Şükürov passt de bal met de wreef. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valle krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Estatzu kopt de bal weg. Daar is Veskioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəbi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nəbi krijgt een gele kaart. Veskioja raakt geblesseerd tijdens het duel. Veskioja wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 35%, Nyíregyháza FC 65%.
Henger - Nyíregyháza FC 0:3