Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Rákóczi Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48959
Rákóczi Fc Tokaji Aszú
Gaara-Korlat Tactiek Tot-Ful 2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 71.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Rákos passt de bal zonder na te denken. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai begaat een overtreding. Várnai krijgt een gele kaart. Tomkovics raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomkovics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gosztonyi krijgt zijn hoofd ertegen. Neusiedl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Lőwy met een sublieme pass. Klungelig pakt Miriuta de bal. Miriuta speelt de bal door. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Neusiedl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Rákos is nu in balbezit. Miriuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miriuta krijgt een gele kaart. Rákos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rákos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy passt de bal in één keer door. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Harmath is nu in balbezit. Harmath passt de bal in één keer door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Lőwy geeft de bal voor. Porru is nu in balbezit. Porru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákóczi Fc - Tokaji Aszú 1:0

43e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Klungelig pakt Gulyás de bal. Lőwy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lőwy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákóczi Fc 50%, Tokaji Aszú 50%.
Rákóczi Fc - Tokaji Aszú 1:0

58e minuut.
Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Krisztin passt de bal zonder na te denken. Guttmann onderschept slim de pass. Kolonja rent richting de bal. Kolonja draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Hurtado komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Udvarácz passt de bal in één keer door. Gulyás is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schafranek. Schafranek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Buzsáky komt het veld opgelopen. Koczka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Udvarácz kopt de bal weg. Buzsáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzsáky geeft de bal voor. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado draait met de bal, schiet en ... Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákóczi Fc 54%, Tokaji Aszú 46%.
Rákóczi Fc - Tokaji Aszú 1:0