Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Bajnok Csapat Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 57994
Bajnok Csapat Fc Have-Rock
GOOO Tactiek ball sz
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
71.1 gemiddelde waardering 70.1
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gubán passt de bal zonder na te denken. Butucea is nu in balbezit. Butucea passt de bal zonder na te denken. Raffay is nu in balbezit. Raffay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann onderschept slim de pass. Feldmann controleert de bal met de borst. Feldmann schiet op doel. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 0:1

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalkia trapt de bal weg. Gubán kopt de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 1:1

9e minuut.
Pyrkosz speelt de bal door. Raffay is nu in balbezit. Chisholm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raffay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Török neemt zijn aanloop. Marunkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft een hoge lob. Török springt en kopt de bal. Marunkić bokst de bal weg. Chisholm rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Joński is nu in balbezit. Joński probeert naar een medespeler te passen. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 1:2

12e minuut.
Gubán is nu in balbezit. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička geeft de bal voor. Török krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 2:2

14e minuut.
Feldmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolher de bal. Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Kolher rent richting de bal. Kolher draait met de bal, schiet en ... Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Joński geeft de bal voor. Chişcă kopt de bal weg. Pyrkosz met een sublieme pass. Török is nu in balbezit. Török haalt uit met een fantastische trap. Marunkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 3:2

18e minuut.
Feldmann draait met de bal, schiet en ... Jurubeba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Joński neemt de hoekschop. Kolher springt en kopt de bal. Dalkia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 3:3

24e minuut.
Feldmann geeft een hoge lob. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz begaat een overtreding. Pyrkosz krijgt een gele kaart. Bierbaum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnaudeau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolher krijgt zijn hoofd ertegen. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Tamara komt het veld opgelopen. Arnaudeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morton probeert naar een medespeler te passen. Kolher is nu in balbezit. Kolher schiet op doel. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chişcă krijgt een gele kaart. Kolher raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kolher neemt zijn aanloop. Dalkia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 3:4

31e minuut.
Butucea probeert naar een medespeler te passen. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Török onderschept slim de pass. Török draait met de bal, schiet en ... Marunkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 4:4

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Cannon de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joński met een snelle inworp. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Török is nu in balbezit. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Török rent richting de bal. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel. Marunkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Arnaudeau geeft een hoge lob. Bierbaum kopt de bal weg. Morton is nu in balbezit. Morton geeft de bal voor. Kolher springt en kopt de bal. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jurubeba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodkovička krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Bierbaum de bal. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cannon. Cannon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 55%, Have-Rock 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 4:4

50e minuut.
Pyrkosz onderschept slim de pass. Pyrkosz geeft de bal voor. Raffay kopt de bal weg. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Škibola komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. Inworp. Pyrkosz met de inworp. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cannon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kolher de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Török. Goede buitenspelval van de verdediging. Škibola neemt vlug de vrije trap. Morton kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Jurubeba geeft de bal voor. Török is nu in balbezit. Török haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Joński met een snelle inworp. Arnaudeau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurubeba de bal. Kolher rent richting de bal. Kolher draait met de bal, schiet en ... Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau probeert naar een medespeler te passen. Morton geeft de bal voor. Kolher maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 4:5

68e minuut.
Buttiens kopt de bal weg. Klungelig pakt Joński de bal. Joński passt de bal in één keer door. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 4:6

72e minuut.
Chişcă geeft een hoge lob. Raffay rent richting de bal. Tamara maakt een afschuwelijke overtreding. Tamara krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hodkovička speelt de bal door. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea is nu in balbezit. Butucea speelt de bal door. Török is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 5:6

81e minuut.
Arnaudeau passt de bal met de wreef. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton geeft de bal voor. Kolher maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 5:7

83e minuut.
Morton geeft een lange en hoge pass. Kolher krijgt zijn hoofd ertegen. Cannon heeft problemen om de bal te vangen. Feldmann rent richting de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 5:8

86e minuut.
Chisholm geeft een lange en hoge pass. Gubán controleert de bal met de borst. Chisholm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chisholm krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Arnaudeau geeft de bal voor. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton passt de bal in één keer door. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feldmann rent richting de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 5:9

90e minuut.
Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton geeft een lange en hoge pass. Kolher rent richting de bal. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Dalkia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 69%, Have-Rock 31%.
Bajnok Csapat Fc - Have-Rock 5:9