Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: ---Circle Pit---
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 42675
heavymeNtál FC Southampton
balos-addjadneki Tactiek majdnempako
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Buga probeert de bal aan de voet te houden. Bździądło speelt de bal door. Quang Vinh met een sublieme pass. Altobrandi heeft problemen om de bal te vangen. Altobrandi haalt uit met een fantastische trap. Winther kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heavymeNtál 57%, FC Southampton 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heavymeNtál - FC Southampton 0:0

59e minuut.
Barriomartín rent richting de bal. Thanh Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Minh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kispál de bal. Kispál schiet op doel. Winther verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Zardan onderschept slim de pass. Zardan geeft een lange en hoge pass. Pancinha springt en kopt de bal. Thành Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heavymeNtál - FC Southampton 0:1

60e minuut.
Kafara komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ballesta geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Altobrandi stond buitenspel. Mauch neemt vlug de vrije trap. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło met een sublieme pass. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi haalt uit met een fantastische trap. Winther bokst de bal weg. Thanh Minh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mátrai komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buga passt de bal in één keer door. Zardan is nu in balbezit. Zardan passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Thành Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mátrai rent richting de bal. Palme is nu in balbezit. Altobrandi maakt een afschuwelijke overtreding. Altobrandi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heavymeNtál 56%, FC Southampton 44%.
heavymeNtál - FC Southampton 0:1