Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 38937
Milan AC 07 Harcosok
Sárkány Tactiek új
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
27 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
74.4 gemiddelde waardering 68.2
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Meng probeert naar een medespeler te passen. Özyiğit is nu in balbezit. Özyiğit geeft een hoge lob. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka rent richting de bal. Özyiğit rent richting de bal. Perret verovert de bal door een tackle van achteren. Perret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 1:0

14e minuut.
Nielsen onderschept slim de pass. Nielsen speelt de bal door. Guerini probeert naar een medespeler te passen. Couriol rent richting de bal. Couriol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 2:0

25e minuut.
Jordan rent richting de bal. Kroon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruins. Bruins krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hauke rent richting de bal. Hauke passt de bal met de wreef. Gregori is nu in balbezit. Gregori geeft de bal voor. Kroon springt en kopt de bal. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bruins met een sublieme pass. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezaun passt de bal in één keer door. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 3:0

39e minuut.
Özyiğit probeert naar een medespeler te passen. Gregori rent richting de bal. Gregori passt de bal zonder na te denken. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret verovert de bal door een tackle van achteren. Perret met een sublieme pass. Lezaun rent richting de bal. Lezaun schiet op doel. Urbanek bokst de bal weg.

44e minuut.
Gregori rent richting de bal. Gregori passt de bal met de wreef. Jordan is nu in balbezit. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 47%, Harcosok 53%.
Milan AC 07 - Harcosok 3:1

47e minuut.
Lezaun rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nielsen ... Strafschop! Lezaun raakt geblesseerd tijdens het duel. Perret neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Urbanek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 4:1

51e minuut.
Scamă speelt de bal door. Meng heeft problemen om de bal te vangen. Gregori begaat een overtreding. Gregori krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Meng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nielsen kopt de bal weg. Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenart geeft de bal voor. Couriol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gregori probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. Jordan passt de bal in één keer door. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gregori geeft een lange en hoge pass. Jordan is nu in balbezit. Meng maakt een afschuwelijke overtreding. Meng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jordan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jordan kan niet meer verder spelen. Grombíř komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Perret onderschept slim de pass. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret onderschept slim de pass. Perret geeft een hoge lob. Couriol krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gregori met een sublieme pass. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke onderschept slim de pass. Hauke draait met de bal, schiet en ... Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 4:2

71e minuut.
Turtelboom verovert de bal door een tackle van achteren. Guerini is nu in balbezit. Guerini passt de bal met de wreef. Lezaun geeft een hoge lob. Perret springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een lange en hoge pass. Bruins geeft een lange en hoge pass. Perret springt en kopt de bal. Urbanek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Gregori heeft problemen om de bal te vangen. Gregori probeert naar een medespeler te passen. Hauke geeft een lange en hoge pass. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gregori passt de bal met de wreef. Grombíř rent richting de bal. Bruins rent richting de bal. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon schiet op doel. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
de Ruiter onderschept slim de pass. Couriol is nu in balbezit. de Ruiter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Couriol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perret legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Urbanek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lezaun heeft problemen om de bal te vangen. Lezaun passt de bal zonder na te denken. Lenart probeert naar een medespeler te passen. Perret is nu in balbezit. Perret haalt uit met een fantastische trap. Urbanek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Harcosok 5:2

86e minuut.
Gregori passt de bal in één keer door. Kroon is nu in balbezit. Bruins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kroon neemt de penalty, wat een uithaal! Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 41%, Harcosok 59%.
Milan AC 07 - Harcosok 5:2