Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC Henger
3ATT+WING_new Tactiek 5-2-2-1 nyiregy1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.2 gemiddelde waardering 72.9
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Utasi onderschept slim de pass. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Trošt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Şükürov rent richting de bal. Şükürov geeft een hoge lob. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Henger 0:1

18e minuut.
Buciński speelt de bal door. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas verovert de bal door een tackle van achteren. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Trošt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kordík probeert naar een medespeler te passen. Dubiński is nu in balbezit. Węgrzyn rent richting de bal. Kinkladze verovert de bal door een tackle van achteren. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Deza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inworp. Kordík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buciński probeert naar een medespeler te passen. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Billard heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze rent richting de bal. Węgrzyn rent richting de bal. Dubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Deza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Olbiński geeft de bal voor. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemuy. Lemuy krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kordík onderschept slim de pass. Kordík passt de bal in één keer door. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... Deza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Henger 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 57%, Henger 43%.
Kalocsai FC - Henger 0:2

47e minuut.
Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov passt de bal in één keer door. Kordík rent richting de bal. Kordík geeft een hoge lob. Kinkladze maakt een snoekduik en kopt de bal. Deza bokst de bal weg.

51e minuut.
Kordík probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze rent richting de bal. Lipcsei begaat een overtreding. Lipcsei krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Şükürov passt de bal in één keer door. Kordík rent richting de bal. Kordík passt de bal met de wreef. Veres geeft een hoge lob. Kinkladze maakt een snoekduik en kopt de bal. Deza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kordík de bal onder controle te krijgen. Veres geeft de bal voor. Kinkladze krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Billard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordík met de inworp. Şükürov rent richting de bal. Şükürov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík probeert naar een medespeler te passen. Dubiński rent richting de bal. Dubiński schiet op doel. Deza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński passt de bal in één keer door. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov geeft de bal voor. Kinkladze springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 69%, Henger 31%.
Kalocsai FC - Henger 0:2