Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Have-Rock Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 78994
Have-Rock Rákóczi Fc
ball sz Tactiek Itachi
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
72.1 gemiddelde waardering 68.1
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Morton passt de bal in één keer door. Chisholm geeft een lange en hoge pass. Bierbaum is nu in balbezit. Bierbaum geeft de bal voor. Kolher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 1:0

2e minuut.
Kolonja passt de bal met de wreef. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai geeft een lange en hoge pass. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy schiet op doel. Marunkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Joński passt de bal zonder na te denken. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann schiet op doel. Neusiedl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bierbaum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 2:0

20e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau geeft een hoge lob. Feldmann kopt de bal weg. Bierbaum is nu in balbezit. Bierbaum schiet op doel. Neusiedl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mercz is nu in balbezit. Zygo begaat een overtreding. Mercz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamara komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Harmath geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morton met een snelle inworp. Arnaudeau geeft een hoge lob. Bierbaum maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Joński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy geeft een hoge lob. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja schiet op doel. Marunkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Buzsáky verovert de bal door een tackle van achteren. Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Mercz rent richting de bal. Mercz draait met de bal, schiet en ... Marunkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 2:1

43e minuut.
Mercz kopt de bal weg. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolonja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kolonja neemt zijn aanloop. Marunkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Have-Rock - Rákóczi Fc 2:2

44e minuut.
Bierbaum geeft een hoge lob. Krisztin kopt de bal weg. Morton geeft een lange en hoge pass. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierbaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 3:2

45e minuut.
Schafranek komt het veld opgelopen. Pérez Hurtado komt het veld opgelopen. Bárdos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 45%, Rákóczi Fc 55%.
Have-Rock - Rákóczi Fc 3:2

46e minuut.
Klungelig pakt Pérez Hurtado de bal. Udvarácz rent richting de bal. Bierbaum onderschept slim de pass. Bierbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 4:2

55e minuut.
Bárdos rent richting de bal. Bárdos passt de bal met de wreef. Zygo rent richting de bal. Pérez Hurtado onderschept slim de pass. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Marunkić bokst de bal weg.

63e minuut.
Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy speelt de bal door. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado schiet op doel. Marunkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 4:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bárdos kopt de bal weg. Škibola geeft een hoge lob. Kolher kopt de bal weg. Morton is nu in balbezit. Morton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Arnaudeau heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudeau met een sublieme pass. Bierbaum is nu in balbezit. Bierbaum draait met de bal, schiet en ... Neusiedl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 5:3

75e minuut.
Schafranek rent richting de bal. Arnaudeau onderschept slim de pass. Arnaudeau passt de bal in één keer door. Feldmann rent richting de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. Neusiedl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 6:3

76e minuut.
Lőwy probeert naar een medespeler te passen. Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Bárdos passt de bal zonder na te denken. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado schiet op doel. Marunkić bokst de bal weg.

80e minuut.
Feldmann kopt de bal weg. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton geeft de bal voor. Kolher springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Joński passt de bal met de wreef. Tamara geeft een lange en hoge pass. Bierbaum is nu in balbezit. Bierbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Rákóczi Fc 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 41%, Rákóczi Fc 59%.
Have-Rock - Rákóczi Fc 7:3