Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Borospince
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43724
Tokaji Aszú Bajnok Csapat Fc
depor 4szel222B Tactiek GOOO
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
72.3 gemiddelde waardering 72.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurubeba met een snelle inworp. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička geeft een hoge lob. Török springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay begaat een overtreding. Raffay krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea passt de bal met de wreef. Buttiens speelt de bal door. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Makra passt de bal in één keer door. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi schiet op doel. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel passt de bal in één keer door. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Rákos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics begaat een overtreding. Pyrkosz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft de bal voor. Török kopt de bal weg. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Butucea geeft een lange en hoge pass. Andorka kopt de bal weg. Makra speelt de bal door. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics geeft een hoge lob. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 50%, Bajnok Csapat Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokaji Aszú - Bajnok Csapat Fc 0:0

46e minuut.
Fitos komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kontor neemt vlug de vrije trap. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Rákos is nu in balbezit. Rákos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi is nu in balbezit. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitos geeft de bal voor. Rákos krijgt zijn hoofd ertegen. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Dalkia speelt de bal door. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurubeba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jurubeba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomkovics met een snelle inworp. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buttiens onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Butucea verovert de bal door een tackle van achteren. Butucea geeft een lange en hoge pass. Raffay rent richting de bal. Raffay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Bajnok Csapat Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 47%, Bajnok Csapat Fc 53%.
Tokaji Aszú - Bajnok Csapat Fc 0:1