Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Harcosok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37077
Harcosok heavymeNtál
Elit Tactiek nihil
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 71
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal met de wreef. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gregori passt de bal met de wreef. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon rent richting de bal. Kroon draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - heavymeNtál 1:0

31e minuut.
Özyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Özyiğit passt de bal in één keer door. Scamă rent richting de bal. Scamă haalt uit met een fantastische trap. Thành Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paszkowski neemt vlug de vrije trap. Reményi is nu in balbezit. Nielsen maakt een afschuwelijke overtreding. Nielsen krijgt een gele kaart. Reményi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło geeft een hoge lob. Reményi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ballesta geeft een lange en hoge pass. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ruiter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kispál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kispál legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Urbanek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kispál is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harcosok - heavymeNtál 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 59%, heavymeNtál 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harcosok - heavymeNtál 1:1

57e minuut.
Bździądło passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Karcovas rent richting de bal. Karcovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

59e minuut.
Kispál passt de bal in één keer door. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dożężka zijn tegenspeler op de grond. Dożężka krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Reményi onderschept slim de pass. Kispál is nu in balbezit. Reményi is nu in balbezit. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - heavymeNtál 1:2

69e minuut.
Özyiğit onderschept slim de pass. Özyiğit geeft de bal voor. Paszkowski geeft een hoge lob. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quang Vinh geeft de bal voor. Kispál is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Ruiter. Kispál raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Urbanek met een harde bal richting middenveld. Özyiğit kopt de bal weg. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř schiet op doel. Thành Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 58%, heavymeNtál 42%.
Harcosok - heavymeNtál 1:2