Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Borospince
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25807
Tokaji Aszú Nyíregyháza FC
depor 4szel222B Tactiek Tokaji
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
71.9 gemiddelde waardering 74.6
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


7e minuut.
Valle kopt de bal weg. Bustillos speelt de bal door. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bustillos is nu in balbezit. Bustillos passt de bal zonder na te denken. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek geeft een lange en hoge pass. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal. Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guttmann begaat een overtreding. Łojek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bustillos met een snel genomen vrije trap. Estatzu springt en kopt de bal. Csóka bokst de bal weg.

16e minuut.
Bustillos speelt de bal door. Łojek rent richting de bal. Łojek met een sublieme pass. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:1

16e minuut.
Ordódy probeert naar een medespeler te passen. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouchard. Bouchard krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bustillos passt de bal in één keer door. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Csóka niet meer kan verder spelen. Ágai Kis komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera geeft de bal voor. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel. Ágai Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:2

28e minuut.
Bouchard is nu in balbezit. Andorka verovert de bal door een tackle van achteren. Andorka speelt de bal door. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos schiet op doel. Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Andorka rent richting de bal. Bustillos probeert naar een medespeler te passen. Massera probeert naar een medespeler te passen. Łojek speelt de bal door. Bouchard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:3

36e minuut.
Guttmann onderschept slim de pass. Inworp. Łojek met een snelle inworp. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Massera heeft problemen om de bal te vangen. Massera speelt de bal door. Łojek rent richting de bal. Łojek geeft een lange en hoge pass. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 59%, Nyíregyháza FC 41%.
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:4

48e minuut.
Bustillos geeft de bal voor. Estatzu rent richting de bal. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft een hoge lob. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. Ágai Kis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Venczel geeft de bal voor. Tomkovics controleert de bal met de borst. Massera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Massera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Ágai Kis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rákos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mendoza ... Strafschop! Rákos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rákos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maze bokst de bal weg.

62e minuut.
Guttmann geeft een hoge lob. Inworp. Bustillos met een snelle inworp. Łojek geeft een lange en hoge pass. Bouchard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bouchard kopt de bal weg. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos speelt de bal door. Estatzu rent richting de bal. Estatzu schiet op doel. Ágai Kis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Makra kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomkovics de bal. Tomkovics passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rákos de bal. Rákos schiet op doel. Maze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Andorka passt de bal met de wreef. Makra met een sublieme pass. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Maze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Łojek rent richting de bal. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Estatzu rent richting de bal. Estatzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 49%, Nyíregyháza FC 51%.
Tokaji Aszú - Nyíregyháza FC 0:5