Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 50999
Henger FC Southampton
5-2-2-1 nyiregy2 Tactiek majdnempako
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
70.8 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


15e minuut.
Mauch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şükürov met een snelle inworp. Kordík rent richting de bal. Kordík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Godebski speelt de bal door. Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş geeft een hoge lob. Durleci springt en kopt de bal. Trošt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauch verovert de bal door een tackle van achteren. Mauch geeft de bal voor. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 46%, FC Southampton 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henger - FC Southampton 0:0

49e minuut.
Dubiński kopt de bal weg. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík verovert de bal door een tackle van achteren. Kordík haalt uit met een fantastische trap. Winther maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pancinha komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barriomartín. Kordík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şükürov met een snel genomen vrije trap. Veres is nu in balbezit. Veres geeft de bal voor. Dubiński springt en kopt de bal. Winther kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy geeft de bal voor. Kordík rent richting de bal. Kordík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy geeft de bal voor. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Buga rent richting de bal. Buga met een sublieme pass. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Veres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pancinha is nu in balbezit. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Pancinha rent richting de bal. Pancinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Şükürov rent richting de bal. Şükürov passt de bal in één keer door. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński schiet op doel. Winther maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 40%, FC Southampton 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henger - FC Southampton 0:0