Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Barabás Hanna
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37320
Nyíregyháza FC Have-Rock
Have Tactiek AAA
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
71.1 gemiddelde waardering 70.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Arnaudeau is nu in balbezit. Massera begaat een overtreding. Arnaudeau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnaudeau met een snel genomen vrije trap. Kolher springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasianos begaat een overtreding. Fasianos krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillos geeft een hoge lob. Estatzu rent richting de bal. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Nemecsek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustillos geeft de bal voor. Bouchard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 1:0

12e minuut.
Bustillos passt de bal in één keer door. Fasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasianos passt de bal met de wreef. Bustillos geeft een lange en hoge pass. Bouchard krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estatzu rent richting de bal. Estatzu schiet op doel. Marunkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Łojek probeert naar een medespeler te passen. Massera rent richting de bal. Massera geeft een hoge lob. Estatzu kopt de bal weg. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chisholm geeft een lange en hoge pass. Daar is Bustillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustillos geeft een lange en hoge pass. Bouchard rent richting de bal. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamara komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Feldmann is nu in balbezit. José García onderschept slim de pass. José García geeft een lange en hoge pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel. Marunkić bokst de bal weg.

28e minuut.
Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustillos. Morton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Feldmann kopt de bal weg. McGeady is nu in balbezit. Kolher onderschept slim de pass. Kolher draait met de bal, schiet en ... Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Estatzu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łojek zal de hoekschop nemen. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal. Marunkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos passt de bal zonder na te denken. Zygo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Łojek de bal. Łojek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera geeft een lange en hoge pass. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft een hoge lob. Estatzu springt en kopt de bal. Marunkić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 48%, Have-Rock 52%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 1:0

51e minuut.
Massera probeert naar een medespeler te passen. Bouchard is nu in balbezit. Chisholm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chisholm naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Łojek passt de bal in één keer door. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. Marunkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 2:0

66e minuut.
Feldmann is nu in balbezit. Kolher is nu in balbezit. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Feldmann onderschept slim de pass. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Maze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Estatzu met een sublieme pass. Łojek rent richting de bal. Łojek passt de bal met de wreef. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel. Marunkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 3:0

71e minuut.
Bierbaum komt het veld opgelopen. Rompek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bustillos probeert naar een medespeler te passen. Zygo rent richting de bal. Estatzu onderschept slim de pass. Daar is Estatzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estatzu draait met de bal, schiet en ... Marunkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 4:0

83e minuut.
Joński passt de bal met de wreef. Zygo met een sublieme pass. Morton rent richting de bal. Morton geeft een hoge lob. Bierbaum krijgt zijn hoofd ertegen. Rompek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 63%, Have-Rock 37%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 4:0