Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok BlueFish
4231N Tactiek nb1.02-22
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 26.4
solide Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó is nu in balbezit. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Noha bokst de bal weg. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 1:0

4e minuut.
Villacañas is nu in balbezit. Diagne-Faye onderschept slim de pass. Diagne-Faye met een sublieme pass. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 2:0

6e minuut.
Sané speelt de bal door. Salih heeft problemen om de bal te vangen. Salih met een sublieme pass. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salih geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Souleymane Fall springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sané geeft de bal voor. Diagne-Faye kopt de bal weg. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salih is nu in balbezit. Salih draait met de bal, schiet en ... Noha bokst de bal weg. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall schiet op doel. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 3:0

18e minuut.
Anghelache neemt vlug de vrije trap. Diagne-Faye heeft problemen om de bal te vangen. Diagne-Faye passt de bal in één keer door. Daar is Souleymane Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Noha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salih is nu in balbezit. Salih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 4:0

21e minuut.
Dabo geeft een hoge lob. Salih heeft problemen om de bal te vangen. Salih geeft de bal voor. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye geeft een lange en hoge pass. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih haalt uit met een fantastische trap. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 5:0

25e minuut.
Gawlo probeert naar een medespeler te passen. Sané rent richting de bal. Sané passt de bal zonder na te denken. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Guttmann passt de bal met de wreef. Bimbó rent richting de bal. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 6:0

31e minuut.
Salih geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Magno de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 7:0

36e minuut.
Klungelig pakt Gorząd de bal. Sané is nu in balbezit. Sané geeft een hoge lob. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ... Paal! Noha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 18%, BlueFish 82%.
Hullámfarkasok - BlueFish 8:0

47e minuut.
Salih geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Souleymane Fall is nu in balbezit. Bimbó rent richting de bal. Souleymane Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Souleymane Fall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Salih rent richting de bal. Salih geeft een hoge lob. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye passt de bal in één keer door. Sané rent richting de bal. Salih is nu in balbezit. Salih schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 9:0

63e minuut.
Salih onderschept slim de pass. Salih passt de bal met de wreef. Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salih passt de bal met de wreef. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Guttmann rent richting de bal. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Souleymane Fall schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dabo speelt de bal door. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall passt de bal zonder na te denken. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diagne-Faye rent richting de bal. Diagne-Faye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 10:0

70e minuut.
Daar is Sané, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salih neemt de hoekschop. Souleymane Fall springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye passt de bal zonder na te denken. Daar is Salih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Gawlo is nu in balbezit. Gawlo passt de bal in één keer door. Sané rent richting de bal. Sané haalt uit met een fantastische trap. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - BlueFish 11:0

87e minuut.
Sáfrány met een sublieme pass. Salih rent richting de bal. Salih passt de bal in één keer door. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall schiet op doel. Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Salih geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sané is nu in balbezit. Souleymane Fall is nu in balbezit. Sané is nu in balbezit. Sané draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 16%, BlueFish 84%.
Hullámfarkasok - BlueFish 11:0