Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: Roxolan`s Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42980
Roxolan`s ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
def2 Tactiek donci
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Slavkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovic met een sublieme pass. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. Kozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxolan`s - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:1

6e minuut.
Ciobănescu geeft een hoge lob. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Slavkovic zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Slavkovic naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mezzasalma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mezzasalma kan niet meer verder spelen. Ziółkowski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ziółkowski geeft een hoge lob. Rus krijgt zijn hoofd ertegen. Ciobănescu probeert de bal met de borst te controleren. Groń rent richting de bal. Groń schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roxolan`s - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:1

9e minuut.
Acres Jr passt de bal zonder na te denken. Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Groń rent richting de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Krych geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontor rent richting de bal. Kontor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Groń passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Groń onderschept slim de pass. Groń draait met de bal, schiet en ... Kapłański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ciobănescu geeft een lange en hoge pass. Sezen is nu in balbezit. Sezen passt de bal zonder na te denken. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ziółkowski met een snelle inworp. Kontor is nu in balbezit. Kontor passt de bal in één keer door. Groń rent richting de bal. Groń haalt uit met een fantastische trap. Kapłański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zañartu rent richting de bal. Zañartu passt de bal in één keer door. Kontor speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski met een sublieme pass. Groń is nu in balbezit. Groń haalt uit met een fantastische trap. Kapłański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxolan`s - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 2:1

44e minuut.
Zañartu speelt de bal door. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontor passt de bal met de wreef. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxolan`s 43%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 57%.
Roxolan`s - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 2:1

46e minuut.
Kontor onderschept slim de pass. Kontor passt de bal zonder na te denken. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski geeft een hoge lob. Rus springt en kopt de bal. Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Babunski onderschept slim de pass. Babunski passt de bal in één keer door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rubalewski passt de bal in één keer door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski speelt de bal door. Groń is nu in balbezit. Groń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babunski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grohlich heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich geeft een lange en hoge pass. Sezen is nu in balbezit. Sezen draait met de bal, schiet en ... Kozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sezen rent richting de bal. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski passt de bal met de wreef. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Kapłański bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Georgescu de bal. Rühmekorf rent richting de bal. Kontor begaat een overtreding. Kontor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxolan`s 46%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 54%.
Roxolan`s - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 2:1