Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: Csengődi SE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24133
Csengődi SE Heretacskók*
bombastic Tactiek flexi 2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 66.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying probeert naar een medespeler te passen. Gherea is nu in balbezit. Gherea geeft een lange en hoge pass. Syrek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Zagórski geeft een hoge lob. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefowicz controleert de bal met de borst. Syrek verovert de bal door een tackle van achteren. Syrek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Červený bereikt de bal nog maar net als eerste. Červený geeft een lange en hoge pass. Rizzo kopt de bal weg. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski passt de bal in één keer door. Syrek heeft problemen om de bal te vangen. Syrek schiet op doel. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Heretacskók* 1:0

15e minuut.
Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Syrek schiet op doel. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sikharulidze heeft problemen om de bal te vangen. Sikharulidze speelt de bal door. Cabaleiro met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Syrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balányi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Keen geeft een hoge lob. Syrek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telegin. Telegin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sikharulidze met een sublieme pass. Klungelig pakt Syrek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telegin. Syrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sikharulidze komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Balányi is nu in balbezit. Balányi met een sublieme pass. Meriem speelt de bal door. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Józefowicz geeft een lange en hoge pass. Ortiz kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Balányi met een sublieme pass. Daar is Işıklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gherea krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft een hoge lob. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csengődi SE - Heretacskók* 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 48%, Heretacskók* 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csengődi SE - Heretacskók* 1:1

47e minuut.
Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Torti is nu in balbezit. Syrek onderschept slim de pass. Syrek haalt uit met een fantastische trap. Kabel bokst de bal weg. Cabaleiro rent richting de bal. Józefowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Józefowicz krijgt een gele kaart. Cabaleiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Syrek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Heretacskók* 2:1

53e minuut.
Sollier rent richting de bal. Sollier probeert naar een medespeler te passen. Meriem speelt de bal door. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Syrek passt de bal in één keer door. Zagórski rent richting de bal. Met opzet legt Işıklar zijn tegenspeler op de grond. Işıklar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Červený geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikharulidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheparinov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal zonder na te denken. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Işıklar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Telegin geeft de bal voor. Rizzo rent richting de bal. Keen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Keen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rizzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Balányi met een snel genomen vrije trap. Meriem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Balányi kopt de bal weg. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal met de wreef. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 42%, Heretacskók* 58%.
Csengődi SE - Heretacskók* 2:1