Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Dabas Stars
kofs3 Tactiek 5-3-2 D#
40% Balbezit 60%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Cebesoy met een sublieme pass. Megyei rent richting de bal. Esterházy is nu in balbezit. Mitrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrea schiet op doel. Bazín bokst de bal weg.

10e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Burdisso onderschept slim de pass. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel. Bazín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Dabas Stars 1:0

11e minuut.
Lalande met een snelle inworp. Levyan rent richting de bal. Cebesoy begaat een overtreding. Cebesoy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Molinari rent richting de bal. Hoge onderschept slim de pass. Hoge passt de bal met de wreef. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea schiet op doel. Bazín bokst de bal weg.

30e minuut.
Levyan passt de bal zonder na te denken. Giggs is nu in balbezit. Ardıçoğlu begaat een overtreding. Ardıçoğlu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Miriuta is nu in balbezit. Cserba rent richting de bal. Cserba geeft de bal voor. Lalande geeft een hoge lob. Levyan springt en kopt de bal. Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs speelt de bal door. Levyan rent richting de bal. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Cserba onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 57%, Dabas Stars 43%.
Mission FC 2011 - Dabas Stars 1:0

48e minuut.
Esterházy is nu in balbezit. Hoge bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molinari. Molinari krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ardıçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardıçoğlu geeft een lange en hoge pass. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Dabas Stars 2:0

56e minuut.
Cebesoy met een sublieme pass. Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft de bal voor. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Bazín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrea rent richting de bal. Lalande legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gregor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bazín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Burdisso is nu in balbezit. Burdisso schiet op doel. Bazín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Dabas Stars 3:0

73e minuut.
Hoge is nu in balbezit. Hoge passt de bal zonder na te denken. Esterházy met een sublieme pass. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Dabas Stars 4:0

78e minuut.
Miriuta is nu in balbezit. Picarelli onderschept slim de pass. Picarelli geeft een hoge lob. Levyan rent richting de bal. Levyan draait met de bal, schiet en ... Sógor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hoge verovert de bal door een tackle van achteren. Hoge met een sublieme pass. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. Bazín bokst de bal weg.

82e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso verovert de bal door een tackle van achteren. Burdisso met een sublieme pass. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. Bazín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Megyei raakt geblesseerd tijdens het duel. Miriuta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Dabas Stars 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 39%, Dabas Stars 61%.
Mission FC 2011 - Dabas Stars 5:0