Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: szuper FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29999
szuper FC Baráti Kör FC.
1 Tactiek ziccer
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 60.7
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Bichsel speelt de bal door. Klungelig pakt Illert de bal. Met opzet legt Böőr zijn tegenspeler op de grond. Böőr krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Böőr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bichsel met de inworp. Gawlik is nu in balbezit. Gawlik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Miemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vignjević speelt de bal door. Vanderelst met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beočanin de bal onder controle te krijgen. Apreotesei bokst de bal weg. Beočanin rent richting de bal. Beočanin passt de bal zonder na te denken. Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignjević speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Baráti Kör FC. 0:1

29e minuut.
Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot passt de bal in één keer door. Illert is nu in balbezit. Illert draait met de bal, schiet en ... Miemiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szuper FC - Baráti Kör FC. 1:1

31e minuut.
Inworp. Vignjević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habas is nu in balbezit. Habas geeft een hoge lob. Cabrera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Dudnic met de inworp. Vanderelst speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dudnic rent richting de bal. Dudnic geeft de bal voor. Eynullayev kopt de bal weg. Vanderelst geeft een hoge lob. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jüling is nu in balbezit. Jüling passt de bal met de wreef. Habas geeft een lange en hoge pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Jüling passt de bal met de wreef. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 55%, Baráti Kör FC. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szuper FC - Baráti Kör FC. 1:1

46e minuut.
Bermúdez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jaskot onderschept slim de pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft de bal voor. Plafko krijgt zijn hoofd ertegen. Miemiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Baráti Kör FC. 2:1

55e minuut.
Habas geeft een hoge lob. Beočanin heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szuper FC - Baráti Kör FC. 2:2

56e minuut.
Miklos met een sublieme pass. Pedríquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawlik de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Plafko rent richting de bal. Jüling onderschept slim de pass. Jüling geeft een hoge lob. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Beočanin passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert haalt uit met een fantastische trap. Miemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dudnic geeft de bal voor. Illert rent richting de bal. Böőr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Böőr krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Illert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Armas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević onderschept slim de pass. Vignjević speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Vignjević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft een hoge lob. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Illert geeft een hoge lob. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal in één keer door. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko draait met de bal, schiet en ... Miemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 56%, Baráti Kör FC. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szuper FC - Baráti Kör FC. 2:2