Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: BlueFish
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18037
BlueFish Roxolan`s
nb1.02-22 Tactiek def2
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27 gemiddelde waardering 59.7
weak Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Bede onderschept slim de pass. Bede met een sublieme pass. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa geeft een hoge lob. Rus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Kurzawa geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villacañas. Rus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zañartu wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Harasani met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa met een sublieme pass. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu haalt uit met een fantastische trap. Noha bokst de bal weg. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bede geeft een hoge lob. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Noha bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawa met een snelle inworp. Zañartu geeft een lange en hoge pass. Rus maakt een snoekduik en kopt de bal. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:1

23e minuut.
Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa onderschept slim de pass. Kurzawa passt de bal zonder na te denken. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zañartu passt de bal in één keer door. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kontor verovert de bal door een tackle van achteren. Kontor geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ... Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:2

32e minuut.
Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa speelt de bal door. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu geeft een lange en hoge pass. Rus krijgt zijn hoofd ertegen. Noha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noha trapt de bal weg van het doel. Kurzawa kopt de bal weg. Zañartu rent richting de bal. Zañartu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:3

37e minuut.
Gregorek geeft een hoge lob. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zañartu de bal. Zañartu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:4

39e minuut.
Kontor onderschept slim de pass. Kontor speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een lange en hoge pass. Zañartu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 83%, Roxolan`s 17%.
BlueFish - Roxolan`s 0:4

47e minuut.
Zañartu met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft een hoge lob. Rus springt en kopt de bal. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:5

48e minuut.
Zañartu verovert de bal door een tackle van achteren. Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Rus de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:6

52e minuut.
Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa speelt de bal door. Zañartu speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu geeft de bal voor. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurzawa geeft een hoge lob. Rus springt en kopt de bal. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:7

62e minuut.
Kilar geeft een lange en hoge pass. Zañartu kopt de bal weg. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:8

63e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal in één keer door. Kontor is nu in balbezit. Kontor draait met de bal, schiet en ... Noha bokst de bal weg.

64e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft de bal voor. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Kontor is nu in balbezit. Kontor haalt uit met een fantastische trap. Noha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:9

66e minuut.
Kurzawa geeft een hoge lob. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bimbó de bal. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:10

67e minuut.
Magno speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawa met de inworp. Kontor geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:11

70e minuut.
Kurzawa passt de bal met de wreef. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó is nu in balbezit. Zañartu verovert de bal door een tackle van achteren. Zañartu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:12

76e minuut.
Rus kan de bal niet met de borst controleren. Kontor rent richting de bal. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:13

79e minuut.
Zañartu passt de bal in één keer door. Kontor met een sublieme pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:14

80e minuut.
Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bede geeft de bal voor. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:15

89e minuut.
Bede onderschept slim de pass. Bede passt de bal in één keer door. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu schiet op doel. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Roxolan`s 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 79%, Roxolan`s 21%.
BlueFish - Roxolan`s 0:16