Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: Ryke Memorial
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26128
EKB Csengődi SE
4-3-3 Tactiek bombastic
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 6
63.5 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


19e minuut.
Doumen met een snelle inworp. Blervacq speelt de bal door. Szászi is nu in balbezit. Szászi schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Csengődi SE 1:0

33e minuut.
Sikharulidze speelt de bal door. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq passt de bal in één keer door. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chengying met een sublieme pass. Doumen rent richting de bal. Sikharulidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doumen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doumen kan niet meer verder spelen. Demeurisse komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 45%, Csengődi SE 55%.
EKB - Csengődi SE 1:0

53e minuut.
Zsengellér is nu in balbezit. Natzuka begaat een overtreding. Zsengellér raakt geblesseerd tijdens het duel. Blervacq zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zsengellér springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sikharulidze speelt de bal door. Cabaleiro rent richting de bal. Lilik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabaleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sikharulidze wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dzsudzsák geeft een hoge lob. Dzieł rent richting de bal. Gherea begaat een overtreding. Gherea krijgt een gele kaart. Dzieł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blervacq komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Chengying met een snelle inworp. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Chengying geeft de bal voor. Syrek krijgt zijn hoofd ertegen. Syrjänpää verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Natzuka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeurisse met de inworp. Daar is Blervacq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Natzuka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeurisse met een snelle inworp. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheparinov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chengying verovert de bal door een tackle van achteren. Demeurisse onderschept slim de pass. Demeurisse passt de bal met de wreef. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zagórski rent richting de bal. Zsengellér verovert de bal door een tackle van achteren. Zsengellér geeft een lange en hoge pass. Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse met een sublieme pass. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 45%, Csengődi SE 55%.
EKB - Csengődi SE 1:0