Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: The Ark
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 46963
Dabas Stars szuper FC
5-3-2 D# Tactiek 1
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 64.9
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Falcón onderschept slim de pass. Falcón geeft een hoge lob. Levyan kopt de bal weg. Giggs is nu in balbezit. Giggs draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg. Pedríquez rent richting de bal. Pedríquez geeft een hoge lob. Rákos kopt de bal weg. Molinari geeft een lange en hoge pass. Giggs krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Dudnic geeft de bal voor. Illert springt en kopt de bal. Bazín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 48%, szuper FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabas Stars - szuper FC 0:0

54e minuut.
Lalande geeft een lange en hoge pass. Levyan kopt de bal weg. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs schiet op doel. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Plafko is nu in balbezit. Szentpéteri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plafko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esterházy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Molinari met een sublieme pass. Giggs rent richting de bal. Giggs passt de bal met de wreef. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs met een sublieme pass. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Picarelli rent richting de bal. Picarelli passt de bal zonder na te denken. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel. Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Levyan kopt de bal weg. Molinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinari probeert naar een medespeler te passen. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klausz geeft de bal voor. Levyan is nu in balbezit. Beočanin begaat een overtreding. Levyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molinari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Plafko de bal. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft de bal voor. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Levyan kopt de bal weg. Giggs rent richting de bal. Giggs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - szuper FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 47%, szuper FC 53%.
Dabas Stars - szuper FC 1:0