Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: Far Katlan
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18622
Heretacskók* BlueFish
triangle Tactiek nb1.02-22
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 27.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Paál controleert de bal met de borst. Sáfrány verovert de bal door een tackle van achteren. Sáfrány geeft een hoge lob. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jambor passt de bal zonder na te denken. Święciński rent richting de bal. Święciński passt de bal in één keer door. Lorenc rent richting de bal. Lorenc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Harasani is nu in balbezit. Harasani probeert naar een medespeler te passen. Bimbó rent richting de bal. Święciński is nu in balbezit. Święciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Červený geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magno de bal. Święciński rent richting de bal. Święciński haalt uit met een fantastische trap. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - BlueFish 1:0

29e minuut.
Kőfaragó geeft een hoge lob. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Villacañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bíró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jelenovics komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 51%, BlueFish 49%.
Heretacskók* - BlueFish 1:0

48e minuut.
Gorząd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelenovics rent richting de bal. Jelenovics passt de bal zonder na te denken. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barkó verovert de bal door een tackle van achteren. Paál rent richting de bal. Paál geeft de bal voor. Lorenc rent richting de bal. Lorenc geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kőfaragó kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorząd de bal. Lorenc is nu in balbezit. Jambor is nu in balbezit. Jambor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortiz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jambor kopt de bal weg. Harasani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - BlueFish 2:0

64e minuut.
Inworp. Jelenovics met de inworp. Harasani onderschept slim de pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc geeft een lange en hoge pass. Jambor kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 46%, BlueFish 54%.
Heretacskók* - BlueFish 2:0