Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok Dabas Stars
Dabas Tactiek 5-3-2 D#
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 63.4
solid Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Souleymane Fall de bal. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Dabas Stars 1:0

9e minuut.
Bajner geeft de bal voor. Avalos kopt de bal weg. Molinari probeert naar een medespeler te passen. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thioub onderschept slim de pass. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molinari krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klausz met een snelle inworp. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinari maakt een afschuwelijke overtreding. Molinari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Falcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klausz is nu in balbezit. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Picarelli rent richting de bal. Picarelli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sané heeft problemen om de bal te vangen. Sané passt de bal zonder na te denken. Salih rent richting de bal. Salih geeft de bal voor. Souleymane Fall springt en kopt de bal. Bazín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 49%, Dabas Stars 51%.
Hullámfarkasok - Dabas Stars 1:0

63e minuut.
Inworp. Esterházy komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Baranyi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Lalande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picarelli speelt de bal door. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Giggs rent richting de bal. Ribas speelt de bal door. Picarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picarelli geeft een hoge lob. Giggs krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Thioub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Thioub moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thioub schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 46%, Dabas Stars 54%.
Hullámfarkasok - Dabas Stars 1:0