Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.02
  • Stadion: Nortonok Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21926
Nortonok Lakatlan-szigetek
1 Tactiek ft j
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.1 gemiddelde waardering 67.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


10e minuut.
Güneyli is nu in balbezit. Güneyli speelt de bal door. László probeert naar een medespeler te passen. Keir rent richting de bal. Keir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lienert verovert de bal door een tackle van achteren. Eitvydas onderschept slim de pass. Szczepański onderschept slim de pass. Daar is Szczepański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepański haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan bokst de bal weg.

18e minuut.
Szczepański met de inworp. Devliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra geeft de bal voor. Keir maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaladjyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Keir passt de bal met de wreef. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir is nu in balbezit. Keir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Lakatlan-szigetek 1:0

30e minuut.
Rudowski met een sublieme pass. Timmer kopt de bal weg. Szostak heeft problemen om de bal te vangen. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi draait met de bal, schiet en ... Rudowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pollentier geeft de bal voor. Eitvydas rent richting de bal. Eitvydas geeft een lange en hoge pass. Felföldi controleert de bal met de borst. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Rudowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nádor passt de bal met de wreef. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer passt de bal met de wreef. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łobodziński met een snelle inworp. Devliegher geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felföldi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nortonok - Lakatlan-szigetek 1:1

43e minuut.
Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi geeft een lange en hoge pass. Felföldi kopt de bal weg. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Orbán rent richting de bal. Orbán geeft de bal voor. Daar is Koczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 53%, Lakatlan-szigetek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nortonok - Lakatlan-szigetek 1:1

50e minuut.
Güneyli met een sublieme pass. László rent richting de bal. László passt de bal met de wreef. Keir rent richting de bal. Keir haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan bokst de bal weg.

67e minuut.
Koczur verovert de bal door een tackle van achteren. Koczur probeert naar een medespeler te passen. Wydra met een sublieme pass. Keir rent richting de bal. Keir schiet op doel. Kaladjyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Timmer met een sublieme pass. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński passt de bal zonder na te denken. Szinetár rent richting de bal. Szinetár draait met de bal, schiet en ... Rudowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 46%, Lakatlan-szigetek 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nortonok - Lakatlan-szigetek 1:1