Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Spartacus Korlat FC
benépesítés Tactiek jjjjjjj
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 71.6
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Castedo speelt de bal door. Megyebíró rent richting de bal. Kadori verovert de bal door een tackle van achteren. Usar geeft een lange en hoge pass. Glöckner is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Usar passt de bal met de wreef. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Glöckner is nu in balbezit. Glöckner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pinczés rent richting de bal. Pinczés probeert naar een medespeler te passen. Antall is nu in balbezit. Antall draait met de bal, schiet en ... Urbaniczky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Korlat FC 1:0

23e minuut.
Kerkai kopt de bal weg. Kadori is nu in balbezit. Megyebíró onderschept slim de pass. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Spartacus - Korlat FC 1:1

32e minuut.
Kvartuč met een snelle inworp. Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jančaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kvartuč komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinczés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft de bal voor. Antall maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaniczky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 49%, Korlat FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Spartacus - Korlat FC 1:1

46e minuut.
Kvartuč raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Glavić komt het veld opgelopen. Lőwy komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pinczés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez geeft de bal voor. Urbaniczky met een sublieme pass. Jamelli kopt de bal weg. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gvozdenović geeft de bal voor. Jančaras rent richting de bal. Jančaras passt de bal zonder na te denken. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Glavić passt de bal met de wreef. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake onderschept slim de pass. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Castedo kopt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrębalski speelt de bal door. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Impallommeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Španjol geeft een lange en hoge pass. Jančaras geeft een lange en hoge pass. Kadori controleert de bal met de borst. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Castedo de bal. Megyebíró onderschept slim de pass. Jamelli is nu in balbezit. Jamelli geeft de bal voor. Kerkai maakt een snoekduik en kopt de bal. Impallommeni bokst de bal weg.

89e minuut.
Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski passt de bal in één keer door. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Korlat FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 59%, Korlat FC 41%.
Real Spartacus - Korlat FC 1:2