Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarkanyvadasz FC FC. ATLETRIKÓ***
20240223 Tactiek ute001
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 72.7
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Santana is nu in balbezit. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi probeert naar een medespeler te passen. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Veress bokst de bal weg.

7e minuut.
López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz passt de bal in één keer door. Như Khang rent richting de bal. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Skalski rent richting de bal. Skalski passt de bal in één keer door. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo geeft een hoge lob. Posa springt en kopt de bal. Peneş bokst de bal weg.

28e minuut.
Skalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gubán met de inworp. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann geeft een hoge lob. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sárosi met een snelle inworp. de Mello geeft de bal voor. Rahibov kopt de bal weg. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sárosi geeft een hoge lob. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán draait met de bal, schiet en ... Veress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

40e minuut.
Scándolo probeert naar een medespeler te passen. Savaresse is nu in balbezit. Drewek speelt de bal door. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse geeft een hoge lob. Peneş bokst de bal weg.

44e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gubán raakt geblesseerd tijdens het duel. Teleki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 51%, FC. ATLETRIKÓ*** 49%.
Sarkanyvadasz FC - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

49e minuut.
Santana speelt de bal door. Như Khang speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sarkanyvadasz FC - FC. ATLETRIKÓ*** 1:1

59e minuut.
Sárosi geeft de bal voor. Gubán kopt de bal weg. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov onderschept slim de pass. Rahibov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubus komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Skrzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dubus passt de bal met de wreef. Gubán is nu in balbezit. Gubán passt de bal met de wreef. Dubus rent richting de bal. Dubus draait met de bal, schiet en ... Veress bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Như Khang met de inworp. López Muñiz rent richting de bal. López Muñiz geeft een lange en hoge pass. Posa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán passt de bal in één keer door. Dubus rent richting de bal. Dubus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 48%, FC. ATLETRIKÓ*** 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarkanyvadasz FC - FC. ATLETRIKÓ*** 1:1