Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÓbudaiSasok FC. Dream Team Football Klub
v532 Tactiek 005
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 65.1
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


14e minuut.
Wagner speelt de bal door. Bagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagel passt de bal zonder na te denken. Brejza rent richting de bal. Brejza draait met de bal, schiet en ... Leśniowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Şenbay met de inworp. Cizalj speelt de bal door. Lionello speelt de bal door. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ... Král probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fernández Rodríguez geeft een hoge lob. Brejza is nu in balbezit. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel. Leśniowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 1:0

31e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Yuste is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brejza. Brejza krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Eremia kopt de bal weg. Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Dione krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Şenbay kopt de bal weg. Gyetvai kan de bal niet met de borst controleren. Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj geeft een hoge lob. Eremia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Şenbay geeft de bal voor. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fernández Rodríguez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fernández Rodríguez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fernández Rodríguez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÓbudaiSasok FC. 54%, Dream Team Football Klub 46%.
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 1:0

46e minuut.
Uhlárik passt de bal met de wreef. Yuste rent richting de bal. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel. Leśniowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 2:0

52e minuut.
Pomocnik geeft een hoge lob. Gyetvai controleert de bal met de borst. Cizalj speelt de bal door. Klungelig pakt Zăituc de bal. Zăituc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wagner rent richting de bal. Wagner geeft de bal voor. Şenbay controleert de bal met de borst. Solti verovert de bal door een tackle van achteren. Solti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Penedo speelt de bal door. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc passt de bal zonder na te denken. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ... Král bokst de bal weg. N`Dione rent richting de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 2:1

66e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner geeft de bal voor. Lionello probeert naar een medespeler te passen. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass onderschept slim de pass. Krass passt de bal met de wreef. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Collot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dione rent richting de bal. Collot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! N`Dione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eremia neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Lionello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionello met een sublieme pass. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eremia is nu in balbezit. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eremia de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lionello rent richting de bal. Zăituc met een sublieme pass. Uhlárik is nu in balbezit. Uhlárik geeft een lange en hoge pass. Eremia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krass is nu in balbezit. Krass geeft een lange en hoge pass. Solti is nu in balbezit. Solti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÓbudaiSasok FC. 58%, Dream Team Football Klub 42%.
ÓbudaiSasok FC. - Dream Team Football Klub 3:1