Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.02
  • Stadion: Beateam FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31999
Beateam FC Diósgyőri Csibészek Akadémiája
Alfa1 Tactiek copygeneral
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
14 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 65.8
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Njærheim is nu in balbezit. Bárdos verovert de bal door een tackle van achteren. Bárdos probeert naar een medespeler te passen. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández bokst de bal weg. Buresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta schiet op doel. del Moral Fernández bokst de bal weg.

10e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos passt de bal met de wreef. Buresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:1

13e minuut.
Bárdos passt de bal in één keer door. Buresta is nu in balbezit. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta rent richting de bal. Buresta draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:2

15e minuut.
Adıvar met een sublieme pass. Bárdos rent richting de bal. Bárdos passt de bal in één keer door. Buresta rent richting de bal. Buresta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Adıvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal passt de bal met de wreef. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel. Bazsó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Njærheim passt de bal in één keer door. Unger speelt de bal door. Bárdos rent richting de bal. Bárdos geeft een hoge lob. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. del Moral Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 61%, Diósgyőri Csibészek Akadémiája 39%.
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Coméndez de bal. Buresta onderschept slim de pass. Buresta passt de bal in één keer door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cemović kopt de bal weg. Adıvar met een sublieme pass. Bárdos speelt de bal door. Buresta is nu in balbezit. Buresta haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Coméndez kopt de bal weg. Daar is Cemović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cemović met een sublieme pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buresta is nu in balbezit. Buresta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:3

69e minuut.
Unger onderschept slim de pass. Einersen rent richting de bal. Sonck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sonck is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Cabassi geeft een lange en hoge pass. Coméndez probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cemović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buresta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ioppi geeft de bal voor. Koulocheris is nu in balbezit. Koulocheris geeft een hoge lob. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Bárdos geeft de bal voor. Buresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 63%, Diósgyőri Csibészek Akadémiája 37%.
Beateam FC - Diósgyőri Csibészek Akadémiája 0:4