Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Lakatlan-szigetek
BIT4 Tactiek ft j
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 67.4
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


19e minuut.
Devliegher speelt de bal door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodziński geeft een hoge lob. Felföldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Hekerle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leszaniuk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Starovas rent richting de bal. Starovas passt de bal zonder na te denken. Salzano is nu in balbezit. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zbozień neemt de hoekschop. Salzano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Arata geeft de bal voor. Nádor kopt de bal weg. Orbán heeft problemen om de bal te vangen. Salzano rent richting de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 50%, Lakatlan-szigetek 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orgona FC - Lakatlan-szigetek 0:0

46e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Devliegher onderschept slim de pass. Devliegher passt de bal met de wreef. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft de bal voor. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi is nu in balbezit. Starovas verovert de bal door een tackle van achteren. Starovas haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Lakatlan-szigetek 1:0

83e minuut.
Leszaniuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timmer geeft de bal voor. Szinetár maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 64%, Lakatlan-szigetek 36%.
Orgona FC - Lakatlan-szigetek 1:0