Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSI-SC Nortonok
4Mc`2Scs1esző3 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Wyczałkowski geeft een hoge lob. Pruban kopt de bal weg. Nurci met een sublieme pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... Rudowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Nortonok 1:0

11e minuut.
Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Rudowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Koczka onderschept slim de pass. Koczka speelt de bal door. Kargus is nu in balbezit. Keir onderschept slim de pass. Keir draait met de bal, schiet en ... Burcsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Wydra passt de bal zonder na te denken. Keir rent richting de bal. Lienert is nu in balbezit. Lienert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DSI-SC - Nortonok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 52%, Nortonok 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DSI-SC - Nortonok 1:1

47e minuut.
Antognozzi geeft een lange en hoge pass. Stehle rent richting de bal. Pollentier is nu in balbezit. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gaddato met een snelle inworp. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szostak geeft een lange en hoge pass. László probeert naar een medespeler te passen. Wydra is nu in balbezit. Wydra geeft de bal voor. Keir kopt de bal weg. Burcsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Stehle is nu in balbezit. Grabarek rent richting de bal. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Stehle is nu in balbezit. Băsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stehle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grabarek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Nortonok 2:1

71e minuut.
Antognozzi rent richting de bal. Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepański met een sublieme pass. Lienert rent richting de bal. Lienert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DSI-SC - Nortonok 2:2

77e minuut.
Lienert is nu in balbezit. Lienert passt de bal met de wreef. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański passt de bal in één keer door. Koczur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szostak geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Szostak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nurci wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 52%, Nortonok 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DSI-SC - Nortonok 2:2