Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Football Klub Korlat FC
005 Tactiek jjjjjjj
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
65.7 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Okoń geeft een lange en hoge pass. Jančaras is nu in balbezit. Penedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penedo krijgt een gele kaart. Jančaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huete met een snel genomen vrije trap. Kerkai rent richting de bal. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Jamelli met een sublieme pass. Kerkai rent richting de bal. Yuste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yuste krijgt een gele kaart. Kerkai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Megyebíró legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Leśniowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zăituc rent richting de bal. Španjol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zăituc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pomocnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. N`Dione krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kerkai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varró komt het veld opgelopen.

26e minuut.
N`Dione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jančaras kopt de bal weg. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró schiet op doel. Leśniowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - Korlat FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Football Klub 56%, Korlat FC 44%.
Dream Team Football Klub - Korlat FC 0:1

65e minuut.
Uhlárik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uhlárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eremia krijgt zijn hoofd ertegen. Urbaniczky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Musiałek kopt de bal weg. Obrębalski is nu in balbezit. Ðức Long maakt een afschuwelijke overtreding. Ðức Long krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ðức Long probeert naar een medespeler te passen. Uhlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik passt de bal in één keer door. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Football Klub 37%, Korlat FC 63%.
Dream Team Football Klub - Korlat FC 0:1