Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája FC. ATLETRIKÓ***
copygeneral Tactiek ute001
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Cemović geeft de bal voor. Buresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárdos probeert naar een medespeler te passen. Buresta heeft problemen om de bal te vangen. Buresta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ... Bazsó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Adıvar geeft een lange en hoge pass. Bárdos geeft de bal voor. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. Márialigeti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

27e minuut.
Scándolo passt de bal zonder na te denken. Như Khang rent richting de bal. Như Khang passt de bal in één keer door. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa schiet op doel. Bazsó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse probeert de bal met de borst te controleren. Savaresse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Unger passt de bal in één keer door. Cemović rent richting de bal. Scándolo begaat een overtreding. Scándolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 54%, FC. ATLETRIKÓ*** 46%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

52e minuut.
Leitner onderschept slim de pass. Leitner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bárdos met een snelle inworp. Adıvar geeft de bal voor. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert De Matteis de bal onder controle te krijgen. Cemović is nu in balbezit. Cemović passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal met de wreef. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een hoge lob. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Raniszewski geeft een lange en hoge pass. Santana controleert de bal met de borst. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Veress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - FC. ATLETRIKÓ*** 2:0

66e minuut.
Santana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torres komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ioppi geeft de bal voor. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresta verovert de bal door een tackle van achteren. Buresta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - FC. ATLETRIKÓ*** 3:0

79e minuut.
Scándolo is nu in balbezit. Raniszewski onderschept slim de pass. Raniszewski passt de bal in één keer door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar begaat een overtreding. Villegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leitner met een snel genomen vrije trap. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een hoge lob. Bazsó bokst de bal weg.

85e minuut.
Ioppi geeft de bal voor. Fragkiskatos kopt de bal weg. Buresta is nu in balbezit. Buresta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Fragkiskatos speelt de bal door. Cemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemović passt de bal in één keer door. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 53%, FC. ATLETRIKÓ*** 47%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - FC. ATLETRIKÓ*** 3:0