Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Spartacus Lakatlan-szigetek
Sacu4sz3-3 Tactiek ft j
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 65.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Nádor passt de bal in één keer door. Łobodziński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadori. Kadori krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Usar passt de bal met de wreef. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés passt de bal met de wreef. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pinczés passt de bal zonder na te denken. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Devliegher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lőwy raakt geblesseerd tijdens het duel. Lőwy wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Usar is nu in balbezit. Usar geeft een hoge lob. Daar is Glöckner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glöckner schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Timmer geeft de bal voor. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Antall is nu in balbezit. Antall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Lakatlan-szigetek 1:0

19e minuut.
Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés passt de bal met de wreef. Glöckner is nu in balbezit. Glöckner draait met de bal, schiet en ... Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor probeert naar een medespeler te passen. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner draait met de bal, schiet en ... Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kadori onderschept slim de pass. Kadori geeft de bal voor. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Lakatlan-szigetek 2:0

29e minuut.
Glöckner is nu in balbezit. Orbán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glöckner raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinczés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glöckner is nu in balbezit. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Antall onderschept slim de pass. Antall schiet op doel. Kaladjyan bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Pinczés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi met een sublieme pass. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi onderschept slim de pass. Felföldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eitvydas probeert naar een medespeler te passen. Nádor is nu in balbezit. Usar onderschept slim de pass. Usar schiet op doel. Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Usar bereikt de bal nog maar net als eerste. Devliegher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Devliegher krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Orbán kopt de bal weg. Devliegher rent richting de bal. Devliegher met een sublieme pass. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi schiet op doel. Impallommeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 47%, Lakatlan-szigetek 53%.
Real Spartacus - Lakatlan-szigetek 2:0

46e minuut.
Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Timmer met een sublieme pass. Gil onderschept slim de pass. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Łobodziński passt de bal met de wreef. Devliegher is nu in balbezit. Devliegher passt de bal met de wreef. Szinetár rent richting de bal. Szinetár draait met de bal, schiet en ... Impallommeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Arata probeert de bal aan de voet te houden. Antall rent richting de bal. Antall speelt de bal door. Glöckner is nu in balbezit. Glöckner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Castedo probeert naar een medespeler te passen. Szinetár is nu in balbezit. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński geeft een lange en hoge pass. Felföldi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Reszeli Soós komt het veld opgelopen. Margitay komt het veld opgelopen. Vásárhelyi komt het veld opgelopen. Fenyvesi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sokol geeft een hoge lob. Devliegher kopt de bal weg. Pinczés probeert de bal met de borst te controleren. Timmer rent richting de bal. Timmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Devliegher de bal onder controle te krijgen. Eitvydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós onderschept slim de pass. Margitay is nu in balbezit. Margitay schiet op doel. Kaladjyan bokst de bal weg.

89e minuut.
Nádor geeft de bal voor. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol begaat een overtreding. Sokol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 48%, Lakatlan-szigetek 52%.
Real Spartacus - Lakatlan-szigetek 2:0