Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarkanyvadasz FC Nortonok
20240223 Tactiek 1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Gubán heeft problemen om de bal te vangen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft een lange en hoge pass. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Wydra passt de bal in één keer door. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lienert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lienert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Orosz rent richting de bal. Orosz passt de bal in één keer door. Pineau rent richting de bal. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Pollentier rent richting de bal. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lienert rent richting de bal. Pineau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lienert raakt geblesseerd tijdens het duel. Teleki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 55%, Nortonok 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarkanyvadasz FC - Nortonok 0:0

46e minuut.
Keir passt de bal in één keer door. László probeert naar een medespeler te passen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft de bal voor. Lienert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - Nortonok 0:1

61e minuut.
Szostak rent richting de bal. Szostak passt de bal met de wreef. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarkanyvadasz FC - Nortonok 0:2

70e minuut.
Koczur met een sublieme pass. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczur rent richting de bal. Koczur geeft de bal voor. Keir krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zimmermann kan de bal niet met de borst controleren. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zimmermann zijn tegenspeler op de grond. Zimmermann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarkanyvadasz FC 56%, Nortonok 44%.
Sarkanyvadasz FC - Nortonok 0:2