Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC ÓbudaiSasok FC.
BIT4 Tactiek v532
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Morsing controleert de bal met de borst. Solti rent richting de bal. Morsing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solti raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Solti neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Rodríguez. Fernández Rodríguez krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Krass geeft de bal voor. Brejza kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Vũ de bal. Solti is nu in balbezit. Solti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krass passt de bal met de wreef. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti is nu in balbezit. Solti draait met de bal, schiet en ... Hekerle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ÓbudaiSasok FC. 0:1

27e minuut.
Quang Vũ passt de bal zonder na te denken. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa is nu in balbezit. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas draait met de bal, schiet en ... Král bokst de bal weg.

28e minuut.
Brejza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fremel. Brejza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Rodríguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brejza kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fernández Rodríguez geeft de bal voor. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarafian. Sarafian krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Krass met een sublieme pass. Solti rent richting de bal. Met opzet legt Zbozień zijn tegenspeler op de grond. Zbozień krijgt een gele kaart. Solti raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brejza krijgt zijn hoofd ertegen. Hekerle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fremel probeert naar een medespeler te passen. Salzano rent richting de bal. Wagner maakt een afschuwelijke overtreding. Wagner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 55%, ÓbudaiSasok FC. 45%.
Orgona FC - ÓbudaiSasok FC. 0:1

52e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Brejza heeft problemen om de bal te vangen. Brejza speelt de bal door. Solti is nu in balbezit. Solti draait met de bal, schiet en ... Hekerle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu is nu in balbezit. Fernández Rodríguez maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Rodríguez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Oltenescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Oltenescu komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Salzano is nu in balbezit. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een hoge lob. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel. Král verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Morsing geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krass met een snelle inworp. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Solti kopt de bal weg. Brejza rent richting de bal. Morsing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morsing krijgt een gele kaart. Brejza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagel komt bij de bal en schiet. Hekerle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bagel speelt de bal door. Krass rent richting de bal. Krass passt de bal met de wreef. Brejza rent richting de bal. Brejza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zbozień heeft problemen om de bal te vangen. Bagel geeft een hoge lob. Solti kopt de bal weg. Brejza is nu in balbezit. Brejza draait met de bal, schiet en ... Hekerle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 46%, ÓbudaiSasok FC. 54%.
Orgona FC - ÓbudaiSasok FC. 0:1