Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSI-SC Beateam FC
5-2-3DEF Tactiek Antistres
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
64.6 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kargus rent richting de bal. Gaddato speelt de bal door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabarek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaddato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Damnik de bal. Damnik geeft de bal voor. Grabarek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato passt de bal in één keer door. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik geeft een hoge lob. Grabarek kopt de bal weg. Stehle rent richting de bal. Stehle draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gaddato is nu in balbezit. Gaddato speelt de bal door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Beateam FC 1:0

25e minuut.
Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. del Moral Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Beateam FC 2:0

26e minuut.
Stehle passt de bal in één keer door. Damnik is nu in balbezit. Damnik passt de bal in één keer door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Koczka verovert de bal door een tackle van achteren. Koczka passt de bal zonder na te denken. Stehle rent richting de bal. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández bokst de bal weg.

30e minuut.
Demel geeft een hoge lob. Cabassi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damnik neemt de hoekschop. Grabarek maakt een snoekduik en kopt de bal. del Moral Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Antognozzi onderschept slim de pass. Antognozzi passt de bal zonder na te denken. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 23%, Beateam FC 77%.
DSI-SC - Beateam FC 2:0

50e minuut.
Koulocheris verovert de bal door een tackle van achteren. Koulocheris geeft een lange en hoge pass. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Beateam FC 2:1

57e minuut.
Borboa geeft een lange en hoge pass. Kargus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda schiet op doel. Burcsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban passt de bal met de wreef. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal in één keer door. Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Beateam FC 3:1

65e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Borboa geeft een lange en hoge pass. Damnik rent richting de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Burcsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pruban rent richting de bal. Koulocheris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyczałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabarek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Beateam FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 34%, Beateam FC 66%.
DSI-SC - Beateam FC 4:1