Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Cézár FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39379
K. Rákóczi FC Granturismo
2cs=SZ Tactiek 4-5-1_v1.0
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 72.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Inworp. Mazzini met de inworp. Szarowicz met een sublieme pass. Metallo is nu in balbezit. Metallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
van Kaam is nu in balbezit. van Kaam geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Załuska de bal onder controle te krijgen. Mehaj is nu in balbezit. Mehaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Metallo is nu in balbezit. Mecseki onderschept slim de pass. Clavero Prados onderschept slim de pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac schiet op doel. Záloha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sinopoulos speelt de bal door. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit draait met de bal, schiet en ... Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Balassa met een sublieme pass. Czafit is nu in balbezit. Czafit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szarowicz kopt de bal weg. van Kaam speelt de bal door. Mehaj rent richting de bal. Mehaj schiet op doel. Görbicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:0

19e minuut.
Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Chiţac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balassa. Chiţac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chiţac kan niet meer verder spelen. Stojanac komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Mikucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czereszewski kopt de bal weg. van Kaam probeert naar een medespeler te passen. Mehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaj draait met de bal, schiet en ... Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dancs passt de bal zonder na te denken. Szíjjártó speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een hoge lob. Metallo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocrîi is nu in balbezit. Mocrîi geeft een lange en hoge pass. Garlobo geeft de bal voor. Metallo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Záloha met een harde bal richting middenveld. Czereszewski kopt de bal weg. Mehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Załuska met een sublieme pass. Szíjjártó is nu in balbezit. Met opzet legt van Kaam zijn tegenspeler op de grond. van Kaam krijgt een gele kaart. Szíjjártó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metallo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Balassa met een sublieme pass. van Kaam rent richting de bal. Garlobo maakt een afschuwelijke overtreding. van Kaam raakt geblesseerd tijdens het duel. Mehaj wilt de vrije trap nemen. Görbicz bokst de bal weg.

41e minuut.
Váncza rent richting de bal. Mihranyan rent richting de bal. Metallo is nu in balbezit. Metallo schiet op doel. Záloha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 48%, Granturismo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:1

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balassa zal de hoekschop nemen. Czafit rent richting de bal. Mikucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikucki krijgt een gele kaart. Czafit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czafit legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Czereszewski begaat een overtreding. Mazzini raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazzini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Metallo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki onderschept slim de pass. Mikucki passt de bal in één keer door. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:2

66e minuut.
Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocrîi verovert de bal door een tackle van achteren. Dancs is nu in balbezit. Szíjjártó geeft de bal voor. Klungelig pakt Mocrîi de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szíjjártó neemt de hoekschop. Metallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:3

70e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Mikucki rent richting de bal. Czafit verovert de bal door een tackle van achteren. Czafit haalt uit met een fantastische trap. Görbicz bokst de bal weg.

77e minuut.
Szíjjártó is nu in balbezit. Inworp. Mazzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szíjjártó geeft de bal voor. Metallo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarowicz. Szíjjártó raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazzini met een snel genomen vrije trap. Metallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 48%, Granturismo 52%.
K. Rákóczi FC - Granturismo 1:3