Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: FC LYNX Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 44121
FC LYNX Wild Hogs
+-442 Tactiek Tiahuanaco
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
71 gemiddelde waardering 69.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Rá Tatá rent richting de bal. Quang Trường legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rá Tatá raakt geblesseerd tijdens het duel. e Sua Moto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - Wild Hogs 0:1

12e minuut.
Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá onderschept slim de pass. Mekić begaat een overtreding. Rá Tatá raakt geblesseerd tijdens het duel. Matthies komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto passt de bal met de wreef. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić draait met de bal, schiet en ... Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tobescu speelt de bal door. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić geeft de bal voor. Rá Tatá krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Quang Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaninoğlu bokst de bal weg.

24e minuut.
Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis passt de bal zonder na te denken. Wägli is nu in balbezit. Wägli schiet op doel. Polnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Daar is Kraniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi probeert naar een medespeler te passen. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić geeft de bal voor. e Sua Moto maakt een snoekduik en kopt de bal. Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis passt de bal in één keer door. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Polnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LYNX - Wild Hogs 1:1

41e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies speelt de bal door. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić geeft een hoge lob. e Sua Moto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 55%, Wild Hogs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LYNX - Wild Hogs 1:1

47e minuut.
Sánchez Méndez is nu in balbezit. Sánchez Méndez geeft de bal voor. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Matthies passt de bal in één keer door. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - Wild Hogs 1:2

60e minuut.
Inworp. Kraniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wägli is nu in balbezit. Wägli schiet op doel. Polnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi met een sublieme pass. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić geeft de bal voor. e Sua Moto maakt een snoekduik en kopt de bal. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - Wild Hogs 1:3

65e minuut.
Buitenspel voor Gamboa. Goede buitenspelval van de verdediging. Bujáki komt het veld opgelopen. Andorka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Reber onderschept slim de pass. Reber geeft een lange en hoge pass. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Polnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Polnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Quang Trường geeft de bal voor. Raican kopt de bal weg. Güzeller speelt de bal door. Bujáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki draait met de bal, schiet en ... Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić geeft een hoge lob. e Sua Moto springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ménesi speelt de bal door. Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić met een sublieme pass. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 55%, Wild Hogs 45%.
FC LYNX - Wild Hogs 1:3