Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: nozi se Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21037
nozi se Vasas
pro.1 Tactiek Tizes-R
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 67.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Butelli rent richting de bal. Shrirang onderschept slim de pass. Foszt is nu in balbezit. Foszt schiet op doel. Mäekallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Goldman met een snelle inworp. Pierro speelt de bal door. Goldman is nu in balbezit. Goldman geeft een lange en hoge pass. Foszt maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ryjek met een snelle inworp. Constantine speelt de bal door. Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft een hoge lob. Nieszczęsny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nieszczęsny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raposeiro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziane. Raposeiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Raposeiro kan niet meer verder spelen. Speck komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bogdanowski onderschept slim de pass. Inworp. Anuszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speck geeft een hoge lob. Nieszczęsny krijgt zijn hoofd ertegen. Latocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Goldman passt de bal met de wreef. Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierro passt de bal met de wreef. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Mäekallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Shrirang passt de bal zonder na te denken. Pezzotta is nu in balbezit. Pezzotta passt de bal met de wreef. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Constantine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goldman zal de hoekschop nemen. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Butelli de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 52%, Vasas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nozi se - Vasas 0:0

84e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Nef passt de bal zonder na te denken. Pierro probeert de bal met de borst te controleren. Constantine geeft een lange en hoge pass. Nieszczęsny maakt een snoekduik en kopt de bal. Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Speck zal de hoekschop nemen. Nieszczęsny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nozi se - Vasas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 51%, Vasas 49%.
nozi se - Vasas 1:0