Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Haladás Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9005
Haladás Gerecse FC
nb343 Tactiek Rederik_new
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
62.3 gemiddelde waardering 71.8
formidabel Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Dinka rent richting de bal. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tande passt de bal zonder na te denken. Galović probeert naar een medespeler te passen. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ntaglaras rent richting de bal. Galović verovert de bal door een tackle van achteren. Galović speelt de bal door. Klungelig pakt Cirignano de bal. Cirignano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Galović geeft een lange en hoge pass. Fernandes kopt de bal weg. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano draait met de bal, schiet en ... Frias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Gerecse FC 0:1

30e minuut.
Nistelrooy heeft problemen om de bal te vangen. Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tande met een snelle inworp. Zalavári geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Liidemann onderschept slim de pass. Liidemann speelt de bal door. Tande probeert naar een medespeler te passen. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano haalt uit met een fantastische trap. Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 66%, Gerecse FC 34%.
Haladás - Gerecse FC 0:1

51e minuut.
Natzer rent richting de bal. Natzer speelt de bal door. Galović geeft een lange en hoge pass. Cirignano is nu in balbezit. Cirignano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dinka kopt de bal weg. Galović bereikt de bal nog maar net als eerste. Galović speelt de bal door. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano haalt uit met een fantastische trap. Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ntaglaras is nu in balbezit. Inworp. Galović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalavári geeft een lange en hoge pass. Frias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Galović haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernandes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Natzer passt de bal zonder na te denken. Galović geeft een lange en hoge pass. Nistelrooy heeft problemen om de bal te vangen. Tande speelt de bal door. Cirignano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Gerecse FC 0:2

79e minuut.
Liidemann probeert naar een medespeler te passen. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tande passt de bal met de wreef. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Galović rent richting de bal. Galović passt de bal met de wreef. Dinka verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano verovert de bal door een tackle van achteren. Cirignano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Gerecse FC 0:3

87e minuut.
Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Dinka probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tande zal de hoekschop nemen. Cirignano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dinka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tande met de inworp. Zalavári speelt de bal door. Frias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 68%, Gerecse FC 32%.
Haladás - Gerecse FC 0:3