Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Wild Hogs Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39217
Wild Hogs Granturismo
Tiahuanaco Tactiek 2024_B. Maserati
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
70.5 gemiddelde waardering 68.5
incredible Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
e Sua Moto is nu in balbezit. Mazzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. e Sua Moto raakt geblesseerd tijdens het duel. Matthies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rá Tatá krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Görbicz bokst de bal weg.

3e minuut.
Ménesi met een sublieme pass. Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić passt de bal in één keer door. Matthies rent richting de bal. Matthies geeft een hoge lob. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Rá Tatá kopt de bal weg. Güzeller rent richting de bal. Güzeller geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. Görbicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Ijačić de bal. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tömösi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - Granturismo 0:1

15e minuut.
Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados begaat een overtreding. Vorkapić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ménesi met een snel genomen vrije trap. e Sua Moto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Clavero Prados speelt de bal door. Dancs geeft een hoge lob. Metallo kopt de bal weg. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Vorkapić de bal. Vorkapić speelt de bal door. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Clavero Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Clavero Prados geeft een hoge lob. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ménesi probeert naar een medespeler te passen. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi probeert naar een medespeler te passen. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Garlobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Hogs - Granturismo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Hogs 34%, Granturismo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wild Hogs - Granturismo 1:1

46e minuut.
Andorka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Matthies met een sublieme pass. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić met een sublieme pass. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rá Tatá is nu in balbezit. Garlobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rá Tatá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matthies zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rá Tatá krijgt zijn hoofd ertegen. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ménesi is nu in balbezit. Stojanac onderschept slim de pass. Ijačić begaat een overtreding. Ijačić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi passt de bal met de wreef. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stojanac rent richting de bal. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs rent richting de bal. Dancs haalt uit met een fantastische trap. Polnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić passt de bal met de wreef. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - Granturismo 2:1

75e minuut.
Matthies passt de bal zonder na te denken. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto verovert de bal door een tackle van achteren. e Sua Moto geeft de bal voor. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Matthies met een sublieme pass. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić passt de bal zonder na te denken. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - Granturismo 3:1

89e minuut.
Clavero Prados kopt de bal weg. Dancs kan de bal niet met de borst controleren. Dancs probeert naar een medespeler te passen. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - Granturismo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Hogs 49%, Granturismo 51%.
Wild Hogs - Granturismo 3:2