Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: FC LYNX Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34635
FC LYNX K. Rákóczi FC
442++ Tactiek 2cs=SZ
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten formidable
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Daar is Mihranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihranyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pineda Gutiérrez de bal onder controle te krijgen. Czafit is nu in balbezit. Czafit haalt uit met een fantastische trap. Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Balassa rent richting de bal. Balassa passt de bal zonder na te denken. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Czafit krijgt zijn hoofd ertegen. Amaninoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - K. Rákóczi FC 0:1

13e minuut.
Czereszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Czafit de bal. Pineda Gutiérrez rent richting de bal. Czafit verovert de bal door een tackle van achteren. Czafit draait met de bal, schiet en ... Amaninoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Covoni rent richting de bal. Covoni geeft een lange en hoge pass. Balassa kopt de bal weg. Czafit heeft problemen om de bal te vangen. Czafit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Covoni speelt de bal door. Balassa is nu in balbezit. Balassa speelt de bal door. Czafit is nu in balbezit. Czafit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kraniotis rent richting de bal. Váncza onderschept slim de pass. Balassa probeert naar een medespeler te passen. Czafit is nu in balbezit. Czafit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 59%, K. Rákóczi FC 41%.
FC LYNX - K. Rákóczi FC 0:1

46e minuut.
Gruszka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cusano verovert de bal door een tackle van achteren. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Czafit is nu in balbezit. Czafit schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - K. Rákóczi FC 0:2

52e minuut.
Wägli met een sublieme pass. Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal in één keer door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal met de wreef. Mehaj rent richting de bal. Mehaj schiet op doel. Amaninoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - K. Rákóczi FC 0:3

57e minuut.
Gruszka met een sublieme pass. Kraniotis is nu in balbezit. Kraniotis passt de bal met de wreef. Wägli is nu in balbezit. Wägli draait met de bal, schiet en ... Záloha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni passt de bal in één keer door. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Czafit springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mihranyan geeft de bal voor. Quang Trường is nu in balbezit. Mehaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehaj krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wägli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocrîi. Wägli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gamboa maakt een snoekduik en kopt de bal. Záloha bokst de bal weg. Wägli rent richting de bal. Wägli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - K. Rákóczi FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 54%, K. Rákóczi FC 46%.
FC LYNX - K. Rákóczi FC 1:3