Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Gerecse FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Gerecse FC Vasas
Rederik_new Tactiek Tizes
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Zalavári rent richting de bal. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Daar is Galović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galović geeft een lange en hoge pass. Fernandes maakt een snoekduik en kopt de bal. Latocha bokst de bal weg.

11e minuut.
Pezzotta passt de bal zonder na te denken. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. Natzer probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 0:1

13e minuut.
Daar is Foszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupczyk is nu in balbezit. Foszt onderschept slim de pass. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Galović geeft een lange en hoge pass. Bogdanowski kopt de bal weg. Natzer speelt de bal door. Tande is nu in balbezit. Tande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pezzotta passt de bal in één keer door. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman passt de bal zonder na te denken. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 0:2

27e minuut.
Goldman passt de bal in één keer door. Foszt is nu in balbezit. Kupczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kupczyk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Goldman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierro met een sublieme pass. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Natzer geeft de bal voor. Cirignano rent richting de bal. Nef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nef krijgt een gele kaart. Cirignano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cirignano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 1:2

42e minuut.
Shrirang rent richting de bal. Foszt is nu in balbezit. Shrirang is nu in balbezit. Foszt rent richting de bal. Foszt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Foszt passt de bal zonder na te denken. Shrirang is nu in balbezit. Ivelja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shrirang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foszt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Özyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzotta met een snelle inworp. Foszt is nu in balbezit. Foszt haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 54%, Vasas 46%.
Gerecse FC - Vasas 1:3

52e minuut.
Özyiğit speelt de bal door. Pierro kopt de bal weg. Magenheim rent richting de bal. Pezzotta onderschept slim de pass. Pezzotta schiet op doel. Özyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pezzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ziane rent richting de bal. Ziane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pezzotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzotta geeft een hoge lob. Foszt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pezzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotta geeft een hoge lob. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Özyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 1:4

62e minuut.
Natzer geeft een lange en hoge pass. Fernandes is nu in balbezit. Bogdanowski begaat een overtreding. Bogdanowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Liidemann speelt de bal door. Galović bereikt de bal nog maar net als eerste. Galović probeert naar een medespeler te passen. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tande geeft de bal voor. Latocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cirignano controleert de bal met de borst. Cirignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 2:4

84e minuut.
Galović passt de bal met de wreef. Cirignano heeft problemen om de bal te vangen. Fencl is nu in balbezit. Galović onderschept slim de pass. Galović haalt uit met een fantastische trap. Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fernandes rent richting de bal. Fernandes passt de bal met de wreef. Cirignano is nu in balbezit. Cirignano draait met de bal, schiet en ... Latocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Vasas 3:4

90e minuut.
Pierro probeert naar een medespeler te passen. Pezzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotta passt de bal met de wreef. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 52%, Vasas 48%.
Gerecse FC - Vasas 3:4