Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Haladás Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10440
Haladás nozi se
nb343 Tactiek pro.1
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 64.8
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - nozi se 0:1

27e minuut.
Zherzh rent richting de bal. Zherzh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntaglaras met een snelle inworp. Lorig geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mäekallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galvas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haladás - nozi se 1:1

28e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski met een sublieme pass. Lorig is nu in balbezit. Lorig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Galvas maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Geertsen de bal onder controle te krijgen. Preumayr rent richting de bal. Preumayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - nozi se 2:1

33e minuut.
Saelens kopt de bal weg. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta maakt een afschuwelijke overtreding. Acosta krijgt een gele kaart. Nieszczęsny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Constantine wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Geertsen met een sublieme pass. Constantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski onderschept slim de pass. Morski geeft een hoge lob. Lorig krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 55%, nozi se 45%.
Haladás - nozi se 2:1

49e minuut.
Ntaglaras is nu in balbezit. Inworp. Ntaglaras met de inworp. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig geeft een lange en hoge pass. Mäekallas bokst de bal weg.

71e minuut.
Amoros is nu in balbezit. Amoros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anuszewski met de inworp. Constantine geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Speck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszewski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dinka kopt de bal weg. Anuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saelens de bal. Saelens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Başak geeft de bal voor. Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras geeft een hoge lob. Geertsen kopt de bal weg. Krivić geeft een hoge lob. Mäekallas bokst de bal weg.

83e minuut.
Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny heeft problemen om de bal te vangen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 57%, nozi se 43%.
Haladás - nozi se 2:1