Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Cézár FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 43532
K. Rákóczi FC Wild Hogs
2cs=SZ Tactiek Tiahuanaco
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 71.4
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Inworp. Balassa met de inworp. Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni geeft een hoge lob. Mehaj springt en kopt de bal. Polnar bokst de bal weg.

12e minuut.
Majsner passt de bal zonder na te denken. Daar is Matthies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthies speelt de bal door. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Czereszewski passt de bal in één keer door. Czafit is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Mehaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mehaj haalt uit met een fantastische trap. Polnar bokst de bal weg.

15e minuut.
Mecseki geeft een lange en hoge pass. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Czafit maakt een snoekduik en kopt de bal. Polnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 1:0

16e minuut.
Covoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Czereszewski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güzeller. Güzeller krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Szarowicz rent richting de bal. Rá Tatá verovert de bal door een tackle van achteren. Rá Tatá passt de bal zonder na te denken. Daar is e Sua Moto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Mocrîi de bal. Güzeller rent richting de bal. Güzeller geeft de bal voor. Rá Tatá rent richting de bal. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Balassa is nu in balbezit. Balassa probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft de bal voor. Czafit maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Güzeller rent richting de bal. Güzeller geeft een hoge lob. e Sua Moto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 48%, Wild Hogs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 1:1

48e minuut.
Nocella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić onderschept slim de pass. Vorkapić speelt de bal door. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Matthies rent richting de bal. Matthies passt de bal zonder na te denken. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi geeft de bal voor. Rá Tatá springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi geeft een hoge lob. Nocella controleert de bal met de borst. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto schiet op doel. Záloha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Balassa passt de bal in één keer door. Covoni rent richting de bal. Covoni geeft een hoge lob. Mehaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Polnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 2:1

84e minuut.
Matthies probeert naar een medespeler te passen. Nocella onderschept slim de pass. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić geeft de bal voor. Rá Tatá maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Matthies passt de bal met de wreef. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. Záloha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Matthies passt de bal in één keer door. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 50%, Wild Hogs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Wild Hogs 2:2