Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 42472
Granturismo FC LYNX
2024_Krisztiano Tactiek +-442
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71 gemiddelde waardering 71
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


3e minuut.
Movilescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánta is nu in balbezit. Sánta geeft een lange en hoge pass. Wägli krijgt zijn hoofd ertegen. Görbicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - FC LYNX 0:1

15e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Görbicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - FC LYNX 0:2

23e minuut.
Dancs is nu in balbezit. Dancs passt de bal in één keer door. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli verovert de bal door een tackle van achteren. Wägli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sánchez Méndez kopt de bal weg. Wägli rent richting de bal. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis geeft de bal voor. Gamboa springt en kopt de bal. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Kraniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraniotis met een sublieme pass. Sánta met een sublieme pass. Wägli is nu in balbezit. Wägli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - FC LYNX 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 59%, FC LYNX 41%.
Granturismo - FC LYNX 0:3

47e minuut.
Kraniotis passt de bal met de wreef. Sánta is nu in balbezit. Sánta probeert naar een medespeler te passen. Wägli rent richting de bal. Wägli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Garlobo speelt de bal door. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mekić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Sinopoulos met een sublieme pass. Reber geeft een hoge lob. Wägli springt en kopt de bal. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Załuska heeft problemen om de bal te vangen. Garlobo is nu in balbezit. Wägli onderschept slim de pass. Wägli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Dancs de bal onder controle te krijgen. Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Metallo is nu in balbezit. Metallo haalt uit met een fantastische trap. Amaninoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta geeft de bal voor. Wägli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kraniotis passt de bal in één keer door. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli passt de bal in één keer door. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac passt de bal in één keer door. Metallo rent richting de bal. Metallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 57%, FC LYNX 43%.
Granturismo - FC LYNX 0:3