Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: nozi se Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18626
nozi se Gerecse FC
pró Tactiek Rederik_new
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
65.2 gemiddelde waardering 72.6
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Daar is Natzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalavári is nu in balbezit. Zalavári passt de bal in één keer door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ryjek is nu in balbezit. Natzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzer speelt de bal door. Galović is nu in balbezit. Galović geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zherzh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tande met de inworp. Zalavári is nu in balbezit. Zalavári geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Constantine heeft problemen om de bal te vangen. Constantine passt de bal in één keer door. Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft een hoge lob. Saelens krijgt zijn hoofd ertegen. Özyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Anuszewski is nu in balbezit. Anuszewski geeft een lange en hoge pass. Saelens kopt de bal weg. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Constantine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirignano speelt de bal door. Başak rent richting de bal. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes schiet op doel. Mäekallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirignano rent richting de bal. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel. Mäekallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nozi se - Gerecse FC 0:1

40e minuut.
Butelli onderschept slim de pass. Butelli probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Ivelja onderschept slim de pass. Ivelja geeft de bal voor. Mäekallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 61%, Gerecse FC 39%.
nozi se - Gerecse FC 0:1

59e minuut.
Inworp. Ryjek met een snelle inworp. Constantine geeft een hoge lob. Saelens maakt een snoekduik en kopt de bal. Özyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nozi se - Gerecse FC 1:1

68e minuut.
Daar is Kończewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liidemann verovert de bal door een tackle van achteren. Liidemann passt de bal in één keer door. Tande rent richting de bal. Tande passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Galović de bal. Galović passt de bal zonder na te denken. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano draait met de bal, schiet en ... Butelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäekallas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Mäekallas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nozi se - Gerecse FC 1:2

89e minuut.
Zalavári passt de bal in één keer door. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tande passt de bal met de wreef. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel. Mäekallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 57%, Gerecse FC 43%.
nozi se - Gerecse FC 1:2