Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Illovszky Stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34046
Vasas Haladás
Tizes Tactiek nb343
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
26 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 61.3
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Preumayr rent richting de bal. Fencl onderschept slim de pass. Fencl geeft de bal voor. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang is nu in balbezit. Dinka onderschept slim de pass. Foszt verovert de bal door een tackle van achteren. Foszt schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Amoros speelt de bal door. Goldman is nu in balbezit. Goldman passt de bal met de wreef. Foszt rent richting de bal. Foszt draait met de bal, schiet en ... Frias bokst de bal weg.

10e minuut.
Foszt rent richting de bal. Foszt passt de bal in één keer door. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 1:0

13e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig onderschept slim de pass. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig is nu in balbezit. Lorig schiet op doel. Paal! Latocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Shrirang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Foszt de bal onder controle te krijgen. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt verovert de bal door een tackle van achteren. Foszt draait met de bal, schiet en ... Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Shrirang is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Shrirang verovert de bal door een tackle van achteren. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 2:0

18e minuut.
Preumayr passt de bal met de wreef. Daar is Goldman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldman probeert naar een medespeler te passen. Foszt rent richting de bal. Foszt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pierro speelt de bal door. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt schiet op doel. Dinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 3:0

26e minuut.
Pezzotta met een sublieme pass. Goldman probeert naar een medespeler te passen. Dinka rent richting de bal. Foszt verovert de bal door een tackle van achteren. Foszt draait met de bal, schiet en ... Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shrirang rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 4:0

28e minuut.
Fencl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ntaglaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morski rent richting de bal. Morski geeft een hoge lob. Latocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pezzotta speelt de bal door. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta is nu in balbezit. Shrirang onderschept slim de pass. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Foszt onderschept slim de pass. Amoros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foszt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foszt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Frias bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 5:0

41e minuut.
Pezzotta met een sublieme pass. Goldman is nu in balbezit. Goldman speelt de bal door. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 42%, Haladás 58%.
Vasas - Haladás 5:0

46e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr met een sublieme pass. Lorig rent richting de bal. Lorig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 5:1

53e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal met de wreef. Ntaglaras rent richting de bal. Ntaglaras geeft een lange en hoge pass. Galvas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapali komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Goldman probeert naar een medespeler te passen. Rapali rent richting de bal. Rapali passt de bal in één keer door. Pezzotta rent richting de bal. Pezzotta haalt uit met een fantastische trap. Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Shrirang is nu in balbezit. Rapali is nu in balbezit. Shrirang rent richting de bal. Shrirang schiet op doel. Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 6:1

73e minuut.
Pierro speelt de bal door. Goldman is nu in balbezit. Goldman passt de bal in één keer door. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Nef geeft een hoge lob. Daar is Dinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapali is nu in balbezit. Rapali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bastías geeft de bal voor. Rapali is nu in balbezit. Amoros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amoros krijgt een gele kaart. Rapali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pezzotta zal de hoekschop nemen. Rapali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dinka geeft een lange en hoge pass. Pezzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotta geeft een hoge lob. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Haladás 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 46%, Haladás 54%.
Vasas - Haladás 7:1