Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Illovszky Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31535
Vasas Granturismo
Tizes Tactiek Modena
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 70.9
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Latocha speelt de bal door. Shrirang kopt de bal weg. Pezzotta heeft problemen om de bal te vangen. Pezzotta geeft de bal voor. Foszt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Metallo rent richting de bal. Fencl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Dancs neemt de penalty, wat een uithaal! Latocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Granturismo 0:1

20e minuut.
Bastías geeft de bal voor. Foszt rent richting de bal. Foszt passt de bal met de wreef. Shrirang rent richting de bal. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Granturismo 1:1

24e minuut.
Pezzotta is nu in balbezit. Pezzotta passt de bal met de wreef. Foszt is nu in balbezit. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. Görbicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzotta met de inworp. Pierro speelt de bal door. Klungelig pakt Shrirang de bal. Shrirang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dancs rent richting de bal. Dancs passt de bal zonder na te denken. Stojanac rent richting de bal. Clavero Prados geeft een hoge lob. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Załuska onderschept slim de pass. Załuska geeft een lange en hoge pass. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac rent richting de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach onderschept slim de pass. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Latocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Granturismo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 58%, Granturismo 42%.
Vasas - Granturismo 1:2

61e minuut.
Foszt kopt de bal weg. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang passt de bal in één keer door. Pezzotta rent richting de bal. Pezzotta schiet op doel. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dancs met een sublieme pass. Metallo is nu in balbezit. Fencl is nu in balbezit. Metallo verovert de bal door een tackle van achteren. Metallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Shrirang passt de bal in één keer door. Pezzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotta passt de bal met de wreef. Foszt is nu in balbezit. Foszt draait met de bal, schiet en ... Görbicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bastías heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowski is nu in balbezit. Stojanac maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stojanac naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Daar is Foszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrirang is nu in balbezit. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang verovert de bal door een tackle van achteren. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Görbicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Goldman geeft de bal voor. Pezzotta kopt de bal weg. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang probeert naar een medespeler te passen. Foszt is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikucki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Granturismo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 52%, Granturismo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vasas - Granturismo 2:2