Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: nozi se Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25924
nozi se K. Rákóczi FC
pro.1 Tactiek 2cs=SZ
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Czereszewski met een snelle inworp. Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni geeft een hoge lob. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit schiet op doel. Mäekallas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Anuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszewski met een sublieme pass. Vajda is nu in balbezit. Vajda geeft een hoge lob. Saelens rent richting de bal. Záloha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saelens rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nozi se - K. Rákóczi FC 1:0

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Záloha niet meer kan verder spelen. Házi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Covoni is nu in balbezit. Covoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Balassa geeft een lange en hoge pass. Mäekallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 55%, K. Rákóczi FC 45%.
nozi se - K. Rákóczi FC 1:0

46e minuut.
Speck komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Geertsen is nu in balbezit. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski passt de bal in één keer door. Mehaj is nu in balbezit. Mehaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Balassa passt de bal met de wreef. Zherzh onderschept slim de pass. Mehaj rent richting de bal. Mehaj schiet op doel. Mäekallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nozi se - K. Rákóczi FC 1:1

78e minuut.
Inworp. Anuszewski met een snelle inworp. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een hoge lob. Saelens springt en kopt de bal. Házi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vajda geeft een lange en hoge pass. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens onderschept slim de pass. Saelens schiet op doel. Házi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nozi se - K. Rákóczi FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nozi se 58%, K. Rákóczi FC 42%.
nozi se - K. Rákóczi FC 2:1