Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Wild Hogs Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34061
Wild Hogs FPFC Újtér
Tiahuanaco Tactiek T1
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
68.2 gemiddelde waardering 60.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Lutz onderschept slim de pass. Lutz met een sublieme pass. Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Zimnawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zimnawoda draait met de bal, schiet en ... Polnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Koronczi probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz is nu in balbezit. Lutz maakt een afschuwelijke overtreding. Lutz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lutz onderschept slim de pass. Lutz geeft een hoge lob. Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić geeft een hoge lob. e Sua Moto springt en kopt de bal. Csokonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rá Tatá springt en kopt de bal. Vujović onderschept slim de pass. Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić geeft de bal voor. e Sua Moto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - FPFC Újtér 1:0

43e minuut.
Vorkapić geeft een lange en hoge pass. Rá Tatá heeft problemen om de bal te vangen. Jaross rent richting de bal. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. Csokonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Hogs 48%, FPFC Újtér 52%.
Wild Hogs - FPFC Újtér 1:0

48e minuut.
Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić passt de bal met de wreef. Daar is Matthies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthies geeft een lange en hoge pass. Rá Tatá springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szumanowski passt de bal zonder na te denken. Koronczi is nu in balbezit. Breznay maakt een afschuwelijke overtreding. Breznay krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Breznay onderschept slim de pass. Breznay passt de bal met de wreef. Zimnawoda heeft problemen om de bal te vangen. Breznay rent richting de bal. Breznay geeft de bal voor. Csokonay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. e Sua Moto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - FPFC Újtér 2:0

71e minuut.
Inworp. Benaglio komt het veld opgelopen. Huttinger komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moran komt het veld opgelopen. Nara komt het veld opgelopen. Andorka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Benaglio met een sublieme pass. Koronczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tobescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Koronczi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koronczi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Benaglio rent richting de bal. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay geeft de bal voor. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... Csokonay bokst de bal weg.

86e minuut.
Szandarowski geeft de bal voor. Koronczi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tömösi. Tömösi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Vorkapić is nu in balbezit. Vorkapić met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Hogs - FPFC Újtér 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Hogs 49%, FPFC Újtér 51%.
Wild Hogs - FPFC Újtér 3:0